سپید یاس فراز

نمک دلچسب

نمک تصفیه ید دار به روش تبلور مجدد

سپید یاس فراز

شرکت صنایع غذایی سپید یاس فراز

جهت اخذ نمایندگی با ما در ارتباط باشید

سپید یاس فراز

دارنده گواهینامه ایزو 14001

رعایت اصول و استانداردهای بهداشتی محصولات

سپید یاس فراز

اخذ گواهینامه ایزو 9001

رعایت اصول ایمنی و زیست محیطی، سیستمهای مدیریتی

نمک دلچسب

نمک یکی از مواد غذایی ضروری برای بدن است و به عملکرد صحیح بدن و مغز کمک می کند.
اما مصرف نمک غیر استاندارد می تواند خطرات بیشماری را برای بدن داشته باشد.

نمک دلچسب

نمک تصفیه یددار دلچسب

شرکت سپید یاس فراز در سال 1390 شروع به ساخت و ساز، خرید و نصب ماشین آلات نمود و در اواسط سال 1391 با ظرفیت 120 تٌن در روز به بهره برداری رسید که از همان آغاز کار کیفیت در تولید با معیارهای استاندارد ایران و سازمان غذا و دارو را مدنظر قرار دادیم و با به کارگیری بیش از 50 نفر بطور مستقیم از نیروهای تحصیل کرده و جوان توانستیم در سه شیفت به طور شبانه روزی در طول سال گذشته به تولید بپردازیم که خیلی زود به علت رعایت موازین کیفی و کمی تولید از حداکثر سهم بازار برخوردار شویم و در این مدت کوتاه بیش از پنج هزار تٌن صادرات به کشورهای همسایه از جمله کشورهای حاشیه خلیج فارس را در کارنامه خود به ثبت رساندیم.

سپید یاس فراز

این شرکت در زمینه تولید نمک تصفیه ید دار به روش تبلور مجدد فعالیت دارد و با توجه به نیاز روزمره مردم به مواد غذایی سالم اقدام به تولید نمک درشهرک صنعتی شکوهیه قم نموده است.

نمک حلال با توجه به تاریخچه نمک خوراکی در کشور که از زمانهای قدیم بطور سنتی از معادن و یا دریاچه استخراج و با روشهای نیمه صنعتی مانند روش کوبشی آنها را به صورت نمک پودر درآورده و بسته بندی کرده و به بازار روانه می کردند. این محصول با کلیه املاح و مواد مفید و غیر مفید به خوراک مصرف کنندگان میرسید تا اینکه در دهه 60 ادارات و سازمانهای مربوطه جهت بهبود بخشیدن به وضعیت سلامت جامعه و به لحاظ کنترل بیماری گواتر اضافه کردن یٌدات پتاسیم را به نمک خوراکی به جدیت پیگیری کردند و متعاقباً در دهه 70 روش تولید نمک با کمی تغییر به روش شستشو تبدیل شد که در این روش مقدار کمی از ناخالصی و املاح زیان آور را از نمک جدا کرده و با وضعیت بهتری به مصرف کنندگان ارائه و وارد بازار شد که با توسعه صنعت و ورود تکنولوژی جدید در عرصه تولید نمک خوراکی در دهه 80 به منظور حذف تمام ناخالصی ها و املاح زیان آور روش تصویه جدید که تبلور مجدد نام دارد وارد عرصه تولید و صنعت گردید.

نمک خوراکی به طور کاملاً علمی تصفیه و با خلوص بیش از 99/2% تولید و روانه بازار مصرف گردید وبا توجه به نیاز سرانه، لازم بود که کارخانجات سنتی به سرعت جای خود را به صنعت و تکنولوژی نو واگذار نمایند تا این محصول برابر استانداردهای جهانی و سازمان بهداشت و معاونت غذا و داروی کشور تولید و دراختیار عموم مصرف کنندگان عزیز قرار گیرید. از این رو کلیه روشهای گذشته منسوخ و از دستور کار ادارات و سازمانهای مسئول و ذینفع خارج گردید، لذا تولید نمک خوراکی تصفیه به روش تبلور مجدد جایگزین کلیه روشهای پیشین گردید که در این پروسه کلیه املاح و ناخالصی ها مانند – گل و لای – کلسیم- منیزیوم – سولفات و فلزات سنگین و غیره از مواد اولیه جدا شده و پس از افزودن یٌد به مقدار مفید

محصول تولیدی جهت آزمایش، نمونه برداری شده و پس از تست و کنترل فاکتورهای یاد شده و تأیید آن محصول تولید شده به سیلو ذخیره جهت بسته بندی در سایزهای گوناگون برابر سلایق مصرف کنندگان داخلی و یا صادرات منتقل میگردد. لذا کلیه مصرف کنندگان عزیز توجه داشته باشند در موقع خرید نمک به نوشته تصفیه به روش تبلور مجدد دقت لازم را نموده و جهت حفظ سلامتی خود و خانواده محترمشان از نمکهای شناخته شده مانند نمک دلچسب استفاده نمایند و از محصولات فاقد این مشخصه که با نامهای گوناگون در بازار موجود است استفاده نشود.

ارتباط با ما

تهران، بلوار میرداماد، خیابان آقازاده فرد، شماره 5، طبقه 2، واحد 4
2 - 22921250(021)

درخواست شما با موفقیت ارسال شد.